Pályázatok

A kedvezményezett neve: ML Global Systems Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „ Új gyakornoki program az ML Globál Systems Kft-nél ”

A szerződött támogatás összege: 3 048 780 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: A pályázat keretében 1 fő gyakornokot kívánunk alkalmazni logisztikai ügyintéző gyakornok munkakörben. A gyakornokok a munkakör betöltéséhez szükséges, illetve a pályázati felhívásban szereplő feltételeknek megfelelő, releváns végzettséggel, logisztikai és szállítmányozási ügyintéző végzettséggel rendelkezik. Az IGR rendszerben regisztrált, erről igazolással rendelkezik, határozott idejű munkaszerződést kötöttünk vele 2019.10.01-én. Az 1 fő gyakornok feladatai közé fog tartozni az értékesítési vezető munkájának támogatása, valamint az általa kiadott feladatok elvégzése; a bejövő ügyfélhívások fogadása, kezelése; az ügyintézéssel kapcsolatos megkeresések feldolgozása, szétosztása a munkatársak között; az ügyintézéssel kapcsolatos adatok rögzítése az erre a célra kialakított felületen; potenciális és már meglévő ügyfelek részére szolgáltatások kiajánlása telefonon; az eszközök beszerelésével összefüggő szervezési feladatokban való aktív részvétel; a szereléssel összefüggő dokumentáció kezelése; árajánlatok készítése és kiküldése; munkakörrel járó adminisztratív feladatok ellátása; szakmai tréningeken történő részvétel; a MiniCRM adatbázis folyamatos aktualizálása. A program keretében a gyakornoki kapcsolattartói feladatokat a cég egyik alkalmazottja, Czomba Orsolya Julianna fogja ellátni, aki főiskolai végzettséggel, vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítéssel rendelkezik. 2014-től áll a vállalkozás alkalmazásában, munkakörébe tartozik többek között a vállalkozás pénzügy-számviteli feladatainak koordinálása, bérszámfejtés, munkaügyi feladatok elvégzése, marketing, adminisztratív, logisztikai feladatok elvégzése. A pályázat keretében a mentor feladatai közé tartozik majd a gyakornok szakmai és munkahelyi beilleszkedésének segítése, munkájának, fejlődésének értékelése, előrehaladásának dokumentálása előrehaladási naplóban, teljesítmény értékelése, kapcsolattartás a szakképzési centrummal.

A projekt tényleges befejezése: 2020.07.01

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-19-2019-00013

A kedvezményezett neve: ML Global Systems Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Járműkövető, flottamenedzsment és útdíj szolgáltatás olasz piacra
történő bevezetése az ML Globál Systems Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 12 562 106 Ft

Kölcsön összege: 15 702 633 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 39,97 %

A projekt tartalmának bemutatása: Ecofleet GPS alapú járműkövető, útdíj és flottamenedzsment szolgáltatás olasz piaci bevezetése. Az üzleti- és marketing stratégiát alátámasztó marketing- és piackutatás, online megjelenéshez szükséges tanácsadás és a megjelenés piacspecifikus kialakítása, külpiaci tevékenységért felelős munkatárs alkalmazása, a piacra jutás promóciós támogatása valósul meg, és a külpiaci megjelenést lehetővé tevő online weblap kialakítása. Az IT szolgáltatás piaci bevezetéséhez kapcsolódóan megvalósítjuk a termék olasz piaci lokalizációját is. Szakértő által, igénybe vett szolgáltatás keretében elkészül az olasz piaci ügyfél adatbázis, valamint 2 alkalommal workshopot szervezünk, mellyel az üzleti partnerkeresést valósítjuk meg az olaszországi partnerek részvételével

A projekt tényleges befejezése: 2022.10.30

Projekt azonosító száma: GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2020-00096

A kedvezményezett neve: ML Global Systems Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Vállalatirányítási rendszer bevezetése az ML GLOBAL SYSTEMS Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 5 854 296 Ft

Kölcsön összege: 7 317 870 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 40 %


A projekt tartalmának bemutatása: Projektünk átfogó célja vállalkozásunk versenyképességének növelése, a vállalkozás munkahely megtartó-, illetve munkahely teremtő képességének javítása. Közvetlen célja technológiai hátterünk és üzleti folyamataink modernizálása, korszerű vállalati folyamatmenedzsmentet támogató informatikai alkalmazások bevezetése, az infokommunikációban rejlő lehetőségek kihasználása. Hosszú távú célunk az infokommunikációs technológiák (IKT) eszközök, alkalmazások és szolgáltatások készségszintű és professzionális használatának megvalósítása, vagyis a vállalkozásunk elektronikus gazdaságba történő beilleszkedésének elősegítése. Projektünk megvalósításával cégünk hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését kívánjuk elősegíteni a belső vállalati folyamatok hatékonyságának, a partnereink közötti üzleti kapcsolatok, a hálózatbiztonság és a szolgáltatások minőségének javításán, a hatékony tudásmenedzsment érdekében a bővítésre kerülő vállalatirányítási rendszer bevezetésén és összehangolásán keresztül.

A SMART FRONT rendszerrel a következő modulokat kívánjuk bevezetni.
• Vállalati CRM, értékesítési modul
• Kontrolling és döntéstámogatás
• Beszerzési, logisztikai terület
• Munkafolyamat támogatás
• Pénzügyi, számviteli modul
• Táv és csoportmunka támogatás
• Elektronikus iratkezelési modul

A projekt tényleges befejezése: 2022.02.28

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01953

Tudja, hogy hol járnak autói és mit csinálnak?
Csatlakozzon az Ecofleet járműkövető és flottamenedzsment szolgáltatáshoz és megkapja minden kérdésére a választ!

Budapesti irodánk

1119 Budapest
Nándorfejérvári út 42-44.
Tel: (+36) 1 408 8949

Nyíregyházi irodánk

4400 Nyíregyháza
Kállói út 16.
Tel/Fax: (+36) 42 310 486

Email, info line

E-mail: info@mlsystems.hu

Info line: (+36) 80 555 666
esza