Tájékoztatjuk, hogy nyíregyházi irodánk címe 2024. március 4-től megváltozott. Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 106/B

Szolgáltatásaink

Ecofleet járműkövetés

Tartsa kézben flottáját, intézze Hu-Go bevallását Európa egyik legkedveltebb járműkövető és flottamenedzsment rendszerével.

Az Ecofleet egy olyan GPS alapú járműkövető és flottamenedzsment rendszer, amellyel bármikor nyomon követheti, merre járnak, mit csinálnak munkatársai.

Mobileye vezetéstámogatás

Csökkentse a balesetek számát, védje járművét és vezetőjét egy mindig éber társsal! Bármilyen járműbe beszerelhető.

A Mobileye egy olyan vezetéstámogatást segítő rendszer, amely harmadik szemként állandóan figyelve a balesetek megelőzését helyezi előtérbe.

IT rendszer-üzemeltetés

Teljes informatikai rendszer kialakítása, üzemeltetése nagyvállalati referenciákkal, sok éves tapasztalattal.

Az IT-outsourcing lényege, hogy a megrendelő olyan szolgáltató cégnek adja át IT-feladatainak megoldását, amelynek az a fő profilja, tehát jobban ért hozzá, mint a saját, szűkebb körű IT-szakember-állománya.

Vagyonvédelem, biztonságtechnika

Értékesítés: Tűzjelző rendszerek, videó megfigyelő berendezések, kapuautomatizálási, őrjárat-ellenőrző és áruvédelmi rendszerek, gépjármű biztonságtechnikai eszközök értékesítése.

Telepítés: Vagyonvédelmi és gyengeáramú rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása. Kiemelt PARADOX szervízpont.

Távfelügyelet: Betörésjelző, tűzjelző, személyfelvonó, műszaki és technológiai rendszerek, valamint gépjárművek és személyek 24 órás távoli megfigyelése.