Tájékoztatjuk, hogy nyíregyházi irodánk címe 2024. március 4-től megváltozott. Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 106/B

Szolgáltatásunk

Mobileye vezetéstámogatás

Napjainkban is egyre gyakoriak a balesetek a közutakon. Jó hír viszont, hogy a legtöbb elkerülhető.

Akár nagy létszámú járműparkkal rendelkezik, akár magánszemélyként, a baleset megelőzése minden esetben fontos. A Mobileye egy olyan vezetéstámogatást segítő rendszer, amely harmadik szemként állandóan figyelve a balesetek megelőzését helyezi előtérbe.

Technológiájának köszönhetően számos cég elérte, hogy csökkentse közúti balesetei számát, ami a Mobileye balesetmegelőző rendszernek köszönhető. Multinacionális cégek közül például a Coca Cola 17 ezer járművében is megtalálható ez a biztonságos társ.

A hosszú utakat biztonságossá teszi a mindig éber virtuális társ, mivel érzékelő szenzorai többek között a követési távolságot is méri, figyelmeztet sávelhagyáskor, figyeli a közlekedési és sebességkorlátozást jelző táblákat is. A Mobileye tehát a legjobb választás baleset megelőzésre.

A Mobileye mobilalkalmazással pedig még több funkció elérhető. Kíváncsi, hogy milyen további kritikus helyzetekre figyelmeztet időben a Mobileye vezetéstámogató, biztonságos „harmadik szeme”? Tekintse meg a Mobileye palettáját és vezessen biztonságban!

Nézze meg a Mobileye-ról készült videónkat, melyben ismertetjük minden fontos funkcióját.

Mobileye vezetéstámogatás - ingyenes ajánlatkérés

Kérje ki szakértőnk tanácsát az alábbi űrlap kitöltésével!

    Még több információért lépjen velünk kapcsolatba, töltse ki űrlapunkat!