Ecofleet járműkövetés
Ecofleet járműkövetés

Egyszerűbbé tenné a flottakezelést? Velünk nem lehetetlen vállalkozás.

Az Ecofleet egy olyan GPS alapú járműkövető és flottamenedzsment rendszer, amellyel bármikor nyomon követheti, merre járnak, mit csinálnak munkatársai.  A járműkövetést könnyen és egyszerűen érheti el az Ecofleet szolgáltatással: a térkép modullal visszajátszhatóak az útvonalak, emellett a menetnapló és jelentések megírását is kényelmesebbé teheti.  Nem kell többé manuálisan és időrabló módszerrel a papír felett görnyedve felvezetni a járművekkel megtett kilométereket.

Az Ecofleet számos modulja között a legkedveltebb és leghasznosabb az e-Útdíj (HU-GO), ami az útdíj bevallását segíti elő sofőrjei számára. Vegye le saját és a csapata válláról az adminisztrációval járó bonyodalmakat és terheket. Könnyítse meg munkatársai munkáját és időt spórolhat vele.

A járműkövetést és flottája ellenőrzését már mobileszközökön is megteheti. A beépített GPS miatt bármikor láthatja, hogy merre tartanak jelen pillanatban a járművei, továbbíthatja a feladatokat, de még navigálhat is.

Az Ecofleet járműkövetés és flottakezelés specialista számos szolgáltatással rendelkezik, többek között megmutatja a legfontosabb teljesítmény mutatókat is. Tegye egyszerűbbé és mérhetővé flottája kezelését!

Nézzen meg valós járműveken bemutató Demó felületünket, és próbálja ki kötelezettség nélkül a funkciókat.


Ha szívesebben kérdezne telefonon, kérjen visszahívást!

Tudja, hogy hol járnak autói és mit csinálnak?
Csatlakozzon az Ecofleet járműkövető és flottamenedzsment szolgáltatáshoz és megkapja minden kérdésére a választ!

Budapesti irodánk

1119 Budapest
Nándorfejérvári út 42-44.
Tel: (+36) 1 408 8949

Nyíregyházi irodánk

4400 Nyíregyháza
Kállói út 16.
Tel/Fax: (+36) 42 310 486

Email, info line

E-mail: info@mlsystems.hu

Info line: (+36) 80 555 666