Tájékoztatjuk, hogy nyíregyházi irodánk címe 2024. március 4-től megváltozott. Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 106/B

Szolgáltatásunk

Vagyonvédelem, biztonságtechnika

Biztonságtechnikai eszközök és rendszerek értékesítése, telepítése.

Értékesítés

Tűzjelző rendszerek, videó megfigyelő berendezések, kapuautomatizálási, őrjárat-ellenőrző és áruvédelmi rendszerek, gépjármű biztonságtechnikai eszközök értékesítése.

Telepítés

Vagyonvédelmi és gyengeáramú rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása.

Távfelügyelet

Betörésjelző, tűzjelző, személyfelvonó, műszaki és technológiai rendszerek, valamint gépjárművek és személyek 24 órás távoli megfigyelése.

A távfelügyelet az ország különböző pontján megtalálható betörésjelző, tűzjelző, személyfelvonó, műszaki és technológiai rendszerek, valamint gépjárművek és személyek 24 órás távoli megfigyelését jelenti.

Riasztási esemény bekövetkeztekor a diszpécserszolgálat személyzete telefonon értesíti a szolgáltatási szerződésben meghatározott személyeket, valamint a jelzésnek megfelelően járőrt, tűzoltót, mentőt indít a kivonulási szerződéssel rendelkező ügyfelek objektumaihoz. A távfelügyelet diszpécserével folytatott telefonbeszélgetések minden esetben hangrögzítésre kerülnek, hogy az eseményekre történt intézkedések a későbbiek folyamán is könnyen visszakereshetők legyenek.

Támadásjelző eszközök használata más jellegű intézkedést igényel. Alapesetben az ilyen jelzés azonnali és nem lemondható kivonulást generál, melytől a Megbízó kifejezett kérésére lehet eltérni.

Távfelügyeleti átjelzés lehetőségei:

Vezetékes telefonvonalon keresztül: A riasztó központokba beépített belső telefonos kommunikátor a védett objektumban lévő vezetékes, analóg telefonvonalon keresztül kommunikál a távfelügyeleti központtal. Esemény esetén (riasztás, hiba, életjel) a kommunikátor automatikusan feltárcsázza a távfelügyeleti központot és elküldi a szükséges adatokat. A jelenleg kapható riasztóközpontok jelentős része rendelkezik ilyen beépített kommunikátorral. Az átjelzés biztonsága nagymértékben függ a telefonvonal megbízhatóságától és a vezeték elhelyezésétől (falon kívül vagy védőcsőben vezetik). A rendszer napi egyszeri alkalommal küld életjelet a távfelügyeleti állomásra. A kommunikációs díj teljes egészében az ügyfelet terheli, amely a telefonszámlában jelenik meg.

IP hálózaton keresztül: meglévő internethálózaton keresztül történik a jelzéstovábbítás.

Vagyonvédelem, biztonságtechnika - ingyenes ajánlatkérés

Kérje ki szakértőnk tanácsát az alábbi űrlap kitöltésével!

    Úgy érzi nem egészen biztonságos az ingatlana?

    Felülvizsgálná a már meglévő rendszerét?

    Kérje ki szakértőink tanácsát az űrlap kitöltésével!