Tájékoztatjuk, hogy nyíregyházi irodánk címe 2024. március 4-től megváltozott. Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 106/B

Szolgáltatásunk

Ecofleet járműkövetés

Egyszerűbbé tenné a flottakezelést? Velünk nem lehetetlen vállalkozás.

Az Ecofleet egy olyan GPS alapú járműkövető és flottamenedzsment rendszer, amellyel bármikor nyomon követheti, merre járnak, mit csinálnak munkatársai. A járműkövetést könnyen és egyszerűen érheti el az Ecofleet szolgáltatással: a térkép modullal visszajátszhatóak az útvonalak, emellett a menetnapló és jelentések megírását is kényelmesebbé teheti. Nem kell többé manuálisan és időrabló módszerrel a papír felett görnyedve felvezetni a járművekkel megtett kilométereket.

Az Ecofleet számos modulja között a legkedveltebb és leghasznosabb az e-Útdíj (HU-GO), ami az útdíj bevallását segíti elő sofőrjei számára. Vegye le saját és a csapata válláról az adminisztrációval járó bonyodalmakat és terheket. Könnyítse meg munkatársai munkáját és időt spórolhat vele.

A járműkövetést és flottája ellenőrzését már mobileszközökön is megteheti. A beépített GPS miatt bármikor láthatja, hogy merre tartanak jelen pillanatban a járművei, továbbíthatja a feladatokat, de még navigálhat is.

Az Ecofleet járműkövetés és flottakezelés specialista számos szolgáltatással rendelkezik, többek között megmutatja a legfontosabb teljesítmény mutatókat is. Tegye egyszerűbbé és mérhetővé flottája kezelését!

Ecofleet járműkövetés - ingyenes ajánlatkérés

Kérje ki szakértőnk tanácsát az alábbi űrlap kitöltésével!

    Nézzen meg valós járműveken bemutató Demó felületünket, és próbálja ki kötelezettség nélkül a funkciókat.