Tájékoztatjuk, hogy nyíregyházi irodánk címe 2024. március 4-től megváltozott. Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 106/B

Szolgáltatásunk

Autóvillamosság javítás és diagnosztika

Személygépjárművek és kamionok teljes körű javítása és karbantartása villamossági szempontból

Célunk, hogy minden típusú jármű számára biztosítsuk a legmagasabb színvonalú villamossági javítást és karbantartást. Szolgáltatásaink közé tartozik az elektronikai fődarabok javítása és cseréje, valamint a biztonságtechnikai rendszerek beépítése és karbantartása.

Szolgáltatásaink

Villamossági javítás és karbantartás

A modern járművek villamos rendszerei egyre bonyolultabbak és összetettebbek. Szakértőink alaposan ismerik ezeket a rendszereket, és képesek gyorsan és hatékonyan megoldani bármilyen problémát. Legyen szó személygépkocsiról vagy kamionról, minden típusú jármű villamossági javítását és karbantartását elvégezzük.

 • Diagnosztika: Korszerű diagnosztikai eszközeink segítségével pontosan meghatározzuk a villamos rendszer hibáit.
 • Javítás: Szakképzett szerelőink gyorsan és megbízhatóan elhárítják a felmerülő problémákat.
 • Karbantartás: Rendszeres karbantartási szolgáltatásaink révén megelőzhetők a jövőbeli meghibásodások, biztosítva a járművek megbízható működését.
Elektronikai fődarabok javítása és cseréje

Az elektronikai fődarabok – mint például az ECU (elektronikus vezérlőegység), generátorok, indítómotorok és más létfontosságú alkatrészek – megfelelő működése elengedhetetlen a járművek biztonságos és hatékony üzemeltetéséhez.

 • Javítás: Hibás fődarabok esetén szakembereink alaposan átvizsgálják és javítják azokat, visszaállítva a teljes működőképességet.
 • Csere: Amennyiben a javítás nem lehetséges vagy nem gazdaságos, biztosítjuk a megfelelő cserealkatrészek beszerelését, csak megbízható forrásokból származó alkatrészeket használva.
Biztonságtechnikai rendszerek beépítése és karbantartása

A biztonságtechnikai rendszerek beépítése és karbantartása kulcsfontosságú a járművek védelme szempontjából. Szolgáltatásaink közé tartozik a riasztórendszerek és utólagos sávelhagyás-asszisztens rendszerek beépítése.

 • Riasztók: Telepítjük és karbantartjuk a legmodernebb riasztórendszereket, amelyek növelik járműve biztonságát és megvédik a lopások ellen.
 • Sávelhagyás-Asszisztens: Az utólagos sávelhagyás-asszisztens rendszerek telepítésével növelheti vezetési biztonságát. Ezek a rendszerek figyelmeztetik a vezetőt, ha a jármű elhagyja a sávot, így segítve a balesetek megelőzését.

Helyszín

4400 Nyíregyháza,
Debreceni út 106/B Útvonaltervezés

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 16:30
Sz, V: Zárva

E-mail

muhely@mlsystems.hu

Telefon

+36 20 362 3448

Autóvillamosság javítás és diagnosztika - kapcsolatfelvétel, bejelentkezés

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

  Kapacitásunk függvényében igyekszünk eleget tenni kéréseinek.

  Szakembereink magas szintű képzettséggel és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a járművek villamossági rendszereinek javítása és karbantartása terén.