Tájékoztatjuk, hogy nyíregyházi irodánk címe 2024. március 4-től megváltozott. Új címünk: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 106/B

Szolgáltatásunk

Tachográf szerviz

Digitális tachográfok javítása, cseréje, illesztése, beépítése és kiértékelése

Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a digitális tachográfok javítása, cseréje, illesztése és beépítése terén. Célunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb és a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelő megoldásokat biztosítsuk, legyen szó karbantartásról, hibajavításról vagy új berendezések telepítéséről.

Szolgáltatásaink:

Javítás

A digitális tachográfok folyamatos használat mellett időnként meghibásodhatnak. Szakszerű javítási szolgáltatásaink révén gyorsan és hatékonyan elhárítjuk a problémákat, hogy járműve minél hamarabb újra üzemkész legyen. Diagnosztikai eszközeink és tapasztalatunk segítségével pontosan feltárjuk a hibákat, és megfelelően javítjuk azokat.

Csere

Amennyiben a digitális tachográf javítása nem lehetséges vagy nem gazdaságos, a csere a legjobb megoldás. Kínálatunkban a legmodernebb és legmegbízhatóbb tachográf modellek szerepelnek, amelyek megfelelnek a legújabb szabványoknak, előírásoknak és jogszabályi kötelezettségeknek. A csere folyamata során gondoskodunk az eszközök megfelelő kiválasztásáról és beszereléséről.

Illesztés

A digitális tachográfok pontos működésének egyik alapfeltétele az illesztés. Szolgáltatásunk keretében elvégezzük az eszközök kalibrálását és beállítását, hogy azok minden körülmények között megfelelően működjenek. Az illesztési folyamat során figyelembe vesszük a jármű típusát és használati körülményeit, biztosítva a maximális pontosságot és megbízhatóságot.

Beépítés

Új járművekbe vagy a meglévő járműflottákba is vállaljuk digitális tachográfok beépítését. A telepítési szolgáltatásunk magában foglalja a teljes folyamatot, a megfelelő eszköz kiválasztásától kezdve a beszerelésen át egészen a rendszer integrálásáig. Ügyelünk arra, hogy az új tachográfok zökkenőmentesen illeszkedjenek a járművek feldélzeti számítógépéhez és megfeleljenek a jogszabályi követelményeknek, akár az adat letöltés és kiértékelés beállításával is.

Tachográf- és sofőrkártya kiolvasás

Szervizünkben lehetősége van a digitális tachográf kártya és a sofőr kártya kiolvasására is. Az adatokat igény szerint egy adathordozóra mentve vagy emailben is eljuttatjuk Önnek. Így mindig biztos lehet abban, hogy a szükséges adatok gyorsan és kényelmesen a rendelkezésére állnak, támogatva a folyamatos munkavégzést és az előírások betartását.

Kiértékelés

Kiértékelő rendszerünk a legmodernebb technológiákat használva biztosítja, hogy tachográf és sofőrkártya adatai mindig szakszerűen kiértékelésre kerüljenek és megtörténjen a hatósági adatszolgáltatás is. Mindezt rendkívül kedvező díjszabással.
Ismerje meg kiértékelési szolgáltatásunkat!

Helyszín

4400 Nyíregyháza,
Debreceni út 106/B Útvonaltervezés

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 16:30
Sz, V: Zárva

E-mail

muhely@mlsystems.hu

Telefon

+36 20 362 3448

Tachográf szerviz - kapcsolatfelvétel, bejelentkezés

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

    Kapacitásunk függvényében igyekszünk eleget tenni kéréseinek.

    A javítástól a teljes beépítésig minden szolgáltatást egy helyen megtalál nálunk.